Froggi

Alla inlägg under december 2011

Av Linda - 27 december 2011 15:59

    
 
Be what you are. This is the first step toward becoming better than you are.
 
 

                                          

Av Linda - 27 december 2011 15:51

                                     hej hej :)


vill börja med att säga att jag har haft en underbar Jul med nära och kära :) god mat, härliga chrismas gifts och underbart helt enkelt :) hoppas verkligen att mina underbara läsare också har haft en härlig jul tillsammans med underbara männiksor :)! 

  


jag bjuder på en liten bild på världens söstaste Molly som är Julfin :) <3


stormen Dagmar har verkligen slagit vilt till här hemma hos mig, massor med träd på våran tomt har blåst ner och hela rötterna är uppdragna ur marken :o!! en gatulampa, eller vad det heter ;) har också blåst iväg och ligger nu på våran el ledning in till vårat hus, mysigt! nej det är nog inte det rätta ordet! hoppas verkligen att elverket kommer och fixar till det snart! vill inte vara utan ström :( usch! någon mer , som inte klarar sig utan ström, internet, what ever??!! för i såfall är vi två :)


hörs senare!


puss! :)



Av Linda - 23 december 2011 17:18

                                            hej hej :)


nu har jag äntligen Jullov, eller fick det igår men ändå :) gårdagen spenderades med familjen med julbak och annat mysigt! :) och idag fortsatte allt i julens tecken :) <3 vid klockan nio på morgonen åkte jag och systrarna till Mora och handlade Julklappar, så nu ligger alla paket inslagna under Julgranen! mys! :)


just nu sitter jag bara och lyssnar lite på musik och chillar lite, ska snart hjälpa mamma och fixa lite julmat och så :) för imorgon är det JULAFTON! <3 äntligen! :)



  



men jag vill också säga att man ska inte glömma bort att Julen är faktiskt barnens högtid! så snälla strunta i alkoholen i år och köp julmust istället, för barnens skull! <3 :)  ni vill väll att alla ska må bra på julen, aaa just det, så gör som det står ovan!! :)


vill också tacka för alla söta kommentarer som jag får av mina underbara läsare! :) och sist men inte minst vill jag önska er alla, en underbar Jul och ett gott nytt år! världens bästa läsare!


love U! :) <3



Linda :)


Av Linda - 21 december 2011 09:33

                                        hej hej :)


sitter i skolans datasal och chillar lite och pratar lite om vad vi ska göra under jullovet :) och jag har typ inte hunnit planerat något som ligger efter julafton! har bara julklappar, skolios och julgodis i huvudet just nu :) PANIK! med andra ord :p


här kommer det som jag har planerat en så länge :)


. den 22:a, alltså imorgon... gå till skolan och sjunga på avslutningen :D och sedan blir det åka hem och baka med ulrika och frida, mys! :)


. den 23:e åka till mora och shoppa Julklappar :)


24! chrismas! löngtar! :)



  




nu ska jag försöka plugga lite :)



puss!


Linda

Av Linda - 21 december 2011 07:07

                                                  godmorgon! :)


den 21:a idag då :) härligt! och det innebär att det är den sista riktiga skoldagen! jippi! :) för imorgon är det avslutning! underbart! vill bara vara hemma och vila nu, äta gott och handla julklappar osv :) har ni fått ledigt en , eller går ni fortfarande i skolan?? :)





vi hörs när vi hörs! :)



puss!


Linda

Av Linda - 20 december 2011 06:49

                                        godmorgon :)


usch! jag somnade vid tre inatt, hade så himla ont i ryggen... har aldrig haft en sådan hemsk smärta förrut som denna natt...  jag kunde liksom inte vända mig om och sova inte, nej jag var tvungen att försöka ligga rakt, ni vet så som jag gör när jag är på sjukhuset! när jag har korsetten på mig? ni kommer säkert ihåg :) men det hjälpte inte heller, för då värkte det ännu mera :( undra varför allt dåligt ska hända mig så här sista veckan och allt innan jul! alltså jag orkar inte längre!


jag har så ont så jag orkar knappt inte hålla uppe överkroppen när jag går och vet vad mer jag känner hur jag harr blivit sneare och sneare .... för jag vill liksom åka mer åt fel hål när jag sitter/går what ever??  och jag har nog aldrig varit riktigt rädd för att just ha skolios, men nu är jag det! för att jag har så himla ont :(...  för en sådan här smärta har jag aldrig kännt förrut.... :(


aja, ska iallafall försöka gå till skolan under förmiddagen och käka Julmat med vännerna! sedan drar jag hem.... eftersom jag har knappt inte sovit något och som ni förstår så har jag ganska ont just nu!






Linda :)

Av Linda - 19 december 2011 16:07

                                           hej hej :)


har nyss kommit hem från plugget :) det var härligt att träffa vännerna igen! :) <3 gjorde också matteprovet idag, hoppas hoppas att jag klarar det! :D för jag fick verkligen hjärnsläpp allt blev bara helt svart... men jaag gjorde så gott som jag kunde, och det är väll det viktigaste? :) för det finns ju faktiskt något som heter omprov :) eller hur? inte för att det är det man satsar på, men ändå :D


här kommer dagens jullåt :



hörs senare!


puss :)

Av Linda - 18 december 2011 19:29

                                             hej hej :)



sitter just nu och äter lite popcorn mys! och ska snart sätta mig och se på film med familjen, underbart! :D <3


på eftermiddagen var jag hos Lotta :) vi pluggade matte och så vidare :) det var jätte roligt att ses! och om du ser det här lotta, tack så mycket för all hjälp! :) <3

det blev även en lång promenad till med pappa och hundarna nu på kvällskvisten!



  



bjuder på en super fin bild på världens bästa Kristen! <3 :)



ha en toppen kväll! :)


ska försöka lägga in ett inlägg imorgonbitti :)



Puss!


ha en toppen kväll! :)



what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards