Froggi

Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 24 november 2011 18:24

                                     tänkte berätta lite om natten / morgonen på sjukhuset :)     

min korsettgubbe Lars hade gjort streck på Urbans band så jag visste hur mycket jag skulle spänna honom :) alltså Korsetten :)   och det känndes helt okej när jag stog upp på ortopedavdelningen och så :) men sedan när jag skulle lägga mig ner i sjukhus sängen , då fick jag panik... för det var så himla spänt... det känndes inte som jag kunde andas jag fick liksom panik! men så klart kunde jag andas! men det är lätt att man inbillar , stavning? aja,att man inte kan det... för den sitter så tight på kroppen...  på ortopedtekniska försökte dom även fixa iordning urban lite mera, eftersom jag får så ont i ena höftbenet... vilket inte är så härligt villl jag lova! :( så dom slipade till korsetten och så! men det hjälpte inte... så under hela natten värkte höften :(  men jag klarade det! :D <3             


Så klockan halv åtta körde dom upp mig i sjukhus sägen till röntgen och det gick väll bra... men dock får man aldrig reda på resultatet på bilderna direkt ... vilket är lite jobbigt! men jaja, jag får väll reda på det nu till veckan :)! i hope :)


men när jag tog av urban efter röntgen så hade jag massor med skav och röda märken...  och jag hade fortfarande ont efter natten... så jag och mamma gick till ortopedtekniska igen... lika bra att passa på när man ändå är där... och då la dom in så kallade kuddar vid höften... men det var exakt det som L gjorde till mig och det hjälpte ju inte :( så det är tveksamt att det kommer att hjälpa... :(  så vi bestämmde att vi ska höra av oss till min läkare och skolios teamet på sjukhuset ...  om inte det hjälper med kudden :o vilket är högst osanolikt i mina ögon just nu ... och då får vi prata om hur vi ska fortsätta min korsett behandling... vilket känns bra för att jag kan ju inte gå och ha så här ont hela dagarna som jag har haft... det funkar liksom inte.... 


men några bra saker med min vistelse på sjukhuset var :)


. att personalen var jätte trevlig vilket dom alltid är :) och så klart ortopedtekniken också :) men det är dom alltid  och så stöttande :) <3


. det blev lite shopping :) lägger upp bildern sedan, om ni vill??! :D <3


. jag delade rum med en liten bebis som hette Victor :) <3 och han var super gullig! så vill passa på att skriva! hoppas att operationen idag gick toppen! och du får ha det så bra med dina fötter nu! <3 :)


. jag röntgade mig så nu får jag reda på hur den här korsetten funkar med skoliosen och så får jag reda på vad graderna ligger på :)


förstår om ni inte orkar läsa inlägget :) hihihi :) men var tvungen att skriva av mig lite :) och eftersom det här är en skolios blogg , så skriver jag om min vardag med skolios right?? :)



nu segar sig bloggplasten, så kan inte lägga upp någon music, sorry :)


dont stop believing , hold on to that feeling... :)


men ha en toppen kväll! :)



Linda :)



     

Av Linda - 23 november 2011 17:37

                                                 hej hej ;) <3


tänkte blogga lite ifrån sjukhuset :) sitter just nu i min sjukhus säng och chillar :) usch! vill bara åka hem , orkar inte vara kvar här.. blir bara deprimerad och ledsen :( usch säger jag bara... men jag ska klara det jag ska kämpa, right?? :)


men en bra sak som har hänt idag var att min ortopedläkare Lars,  sa att jag inte var tvungen att ligga helt rakt i 10 timmar... jag behövde bara ligga stila i 8 timmar :) och jag fick till och med vända mig om i sängen! grym känsla alltså, för vara gång jag har behövt sova på Sjukan, så har jag alltid behövt ligga rakt i minst 10 timmar :( vilket inte har varit så jätte härligt... vill jag lova!! :o


han fixade även till Urban, så hoppas att det hjälper nu då :) men annars sa han att det var bara att gå förbi till dom imorgon, så fixar dom det! vilken lättnad, så har aldrig någon sagt till mig förrut, konstigt nog....!


aja, har inte så mycket mera att skriva om denna jobbig dag...  så vi hörs väll imorgon antar jag :) <3



Linda :)




Av Linda - 22 november 2011 19:38

                                                  


  hallu :)



ja nu är snart dagen här som jag har gått och längtat efter men endå fruktat :( imorgon ska jag åka till Falu Sjukhus och fixa till Urban :) det har jag längtat efter ska vara lite tyligare ;)



så har ganska höga förväntningar på läkarna imorgon... för på torsdag vill jag komma hem med en frisk rygg, haha ;) tännk om det kunde gå! ;) men jag vill inte ha så ont som jag har nu! för det är grymt jobbigt! så det jag inte har längtar efer är då själva natten på sjukan... men det ska väll gå bra, right?? jag ska kämpa!  för det konstiga är att jag har lika ont med eller utan min plastsköld... vilket inte borde vara så, nej :)

här kommer en låt som vi spelade at schooll today! :)






nu ska jag hoppa in i dushen!



Linda :)

Av Linda - 22 november 2011 08:18

                           jag längtar så mycket till min twilight-blogg är klar igen :)

men så klart så kommer jag att blogga här också , även när den är klar! men bjuder på en ny stildbild från BD så länge :)



 




puss :)



Av Linda - 22 november 2011 07:44

                                             godmorgon världens bästa läsare ;) <3


har nyss fixat mig lite och nu sitter jag och mumsar på små jultomtar, alltså godis... super söta är dom, haha får nästan lite panik när jag äter upp dom ;) <3 hihihi :)


   åh, ge mig dom där skorna! hihihi :) dom är så snygga :) någon som har såna? :)


kunde inte använda Urban inatt :( hade för ont för det.... vet liksom inte vad jag ska göra... för jag har ont när jag har den på mig.... men jag har också när jag inte har den på mig... usch! snacka om jobigt läge .... :(  men imorgon ska jag iallafall åka till sjukhuset... usch! känner mig inte så taggad direkt... eftersom som senaste gånger jag har åkt dit... så har det bara blivit värre.... så hoppas verkligen att detv blir annorlunda denna gång! :) annars orkar jag inte mera! :( men vill ni veta en bra sak :) jag snackade med min idrottslärare igår... för att jag har varit så orlig eftersom jag inte har kunnat varit med någon ting typ på lektioner sedan vi började. men han sa att jag inte skulle känna mig orolig eller ledsen för den delen om jag inte kom :) vilket känns jätte bra! ett problem mindre på mina axlar!



men nu ska jag tagga tyska redovisningen, önska mig lycka till! för det kan behövas :)



Linda :)

Av Linda - 21 november 2011 13:11

                                        godeftermiddag  sunshines :) <3





sitter på skolan just nu och ska egentligen jobba eng, men det går ingen vidare med det... eftersom mina bästa kompisar håller på med google translate och behöver jag säga mer.... nej tror inte det :o hehe ;)


för övrigt så är allt som vanligt..  rygg ont och ganska mycket plugg...  men så är det väl för en liten skoliosare som jag själv är ;)  idag händer inte så mycket mer än att plugga och messa med vännerna :) älskar denna kombination till en utav mina vanliga dagar :) och det är jag nog inte ensam om :)   

men nog om mig, cheka in den här videon:)





vet inte om ni fattar så mycket angående videon för att det är på  tyska :) men om ni har några frågor... så är det bara att fråga :) and you know that....


nu ska jag snart gå till Matten ;)


Linda :)

Av Linda - 21 november 2011 07:37

                                                  godmorgon :)


usch! har så ont i ena höften, revbenen och ryggen :( och allt är Urbans fel :( alltså korseten ;)

men jag ska allt gå iväg till skolan, för jag ska klara det eller hur?? :) vi ska kämpa tills slutet :D <3


 




ha en bra dag! och jag vill säga ännu en gång till att korsett människor där ute! <3 :) ni kommer att klara det! för det kommer vi alla att göra! så kämpa! <3 :)


Linda :)





Av Linda - 20 november 2011 12:49

                                               godmorgon världen! ;) <3



usch, sov så himla dåligt inatt :( låg och vände och vred typ hela natten... men hittade inte något sett att sova med urban som var bekvämt... men jag tänkte nej jag ska klara det här. så jag la mig på ryggen och lyckades väll somna efter mykcet om och men.... men det var inte lätt ska ni veta! :(  och som plus på det så när jag vaknade imorse så hade jag hur mycket skav som helst på magen och på baksidan av ryggen, inte kul :( men nu räknar jag ner dagar tills Falu resan! och hoppas att det blir bättre !! :) och nu är det bara fyra dagar kvar, och det ska jag klara! :)  eller hur?? :)



nu ska jag bara slappa resten av dagen :) för blev klar med tyskan och historia grejset nyss, vilket känns grymt skönt! :)



 



Linda :)


what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards