Froggi

Alla inlägg under november 2011

Av Linda - 19 november 2011 22:10

                                            hej hej :)


kom nyss hem från Sälen , jag kollade på Breaking Dawn med mina underbara vänner :) en toppen kväll helt enkelt! :) och filmen var så himla bra!


just nu sitter jag och pratar på msn med världens bästa Marina :) <3 kärlek till henne :) <3



men nu ska jag snart hoppa i säng :) det är ju en ny dag imorgon också, right?? :)


om jag hinner imorgon så tänkte jag ta lite bilder, så får ni ser hur urban ser ut så :) bra va :)



ha det bäst!


Linda :)

Av Linda - 18 november 2011 22:53

                                              hello guys :)



vet ni vad jag hittade när jag kikade runt lite på nätet :) jo jag hittade en tidningsartikel där det handlar om en tjej som har skolios... men det blev strul så det upptäcktes inte som det skulle ha gjort, om allt hade gått rätt tilll ...

här kan ni hita artikeln : Om ni går in på www. gp. se :) så hittar ni den :)



 



Linda :)







Av Linda - 18 november 2011 07:12

                                               godmorgon på er :)!



har nyss skickat in min svenska uppsats :) och vet ni jag skrev om just skolios :) och hur min resa har sett ut med det och hur den ser ut nu för den delen :) så jag blev nöjd med den :)


om ni vill så kanske jag kan lägga ut den på bloggen?? :)


usch! orkar inte gå till någon skola idag :( min rygg värker till tusen.... fick så ont i nedre kröken efter gårdagen :( men ska väll försöka fixa det här! :) men det blir nog ingen tyska för mig idag, för jag kommer inte orka vara kvar till kvart över fyra :(  usch! :( jag som inte vill missa något! men ja ja, så är det väll ibland antar jag?? eller?? för ibland händer ju saker som man bara inte orkar ta itu med, eller hur??  men hoppas att jag kan lösa det , efter hag har varit till Falun i nästa vecka med kära Urban :D



nu ska jag snart åka till skolan!


Linda :)






Av Linda - 16 november 2011 18:01









Linda :)

Av Linda - 15 november 2011 18:13

                                                hej hej :)


idag pratade jag med min ortoped ingenjör på Falu Lassaret :)  och vi kom fram till att jag ska försöka använda Urban så mycket det går :) och det var tydligen bra att jag fick röda märken, för då visste dom exakt vart dom skulle slipa till den någonstans :)  så det är väll bara att käma på! :) antar jag :)




ledsen för det korta inlägget :( men ska hoppa in i dushen nu! kom ihåg glöm aldrig att kämpa! <3



Linda





Av Linda - 14 november 2011 07:06

                                             godmorgon godmorgon :)



när jag kikade runt på youtube lite , hittade jag en youtube kanal som heter bellas skolios kanal :) så kolla gjärna in den! då ser vi en video från hennes operation och när hon svarar på frågor :D



have a nice day!


Linda



Av Linda - 13 november 2011 20:26

                                                  
   hej hej :)



jag var ju på läkarbesök i fredags, med det gick inte vidare.. för kom hem lika tomhänt som när jag åkte dit! alltså dom försökte fixa till Urban med det gick inge vidare :( och som plus på det så har jag fått ett jätte stort exem på ryggen, haha ja vet inte om jag ska skratta eller gråta! men vi kör på skratta tycker jag! eller hur?? ;)


så nu får jag besked imorgon hur jag ska göra med Urban :) för att då ringer min ortoped läkare :o usch! hoppas verkligen inte att jag behöver ta nya mått igen! för då blir det 3 veckor utan korsett, och det kommer inte min rygg att klara! men jag får väll vänta och se vad han säger innan, jag blir allt för  nervös och arg :o



här kommer lite musik :)



nu ska jag äta upp yogurthen , stavning :) sedan blir det packa lite till imorgon, för då är det skola! :D



vill avsluta inlägget med att säga till alla ,korsett människor! att ni får inte ge upp , ni kommer att klara det :D tillsammans ska vi alla klara det!



Linda :)




Av Linda - 10 november 2011 19:42

                                                  
     hej hej :)


sitter just nu och lyssnar på lite musik och pratar med syrran :)   och funderar lite på morgondagen :) för imorgon blir det att gå upp tidigt för då blir det Falu ortopedtekniska som gäller! hoppas att dom kan få ordning på Urban , annars vet jag inte vad jag ska göra :(  usch! har haft så ont i ryggen idag, SMÄRTA! säger jag bara inte alls kul, men jag klarade dagen vilket jag är väldigt nöjd med! för en dag för en skoliosare är inte alltid den bästa, särskilts inte om ryggen värker till tusen och som plus på det så funkar inte korsetten, som den ska ! då är det inte så roligt längre.....  men nu ska jag inte gnälla mera :) här kommer en video på hur man gör om man stelopererar ryggen :)







nu ska jag duscha och sedan blir det film ! <3 :)



ha en bra kväll! :)


Linda

what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards