Froggi

Alla inlägg den 29 maj 2012

Av Linda - 29 maj 2012 19:41

                                                  
                                   hejsan mina solstrålar!! :)


jag tänkte slänga in en bild på min outfit som jag hade idag :)


  



ni får ursäkta kvaliten på bilden, och mitt fula hår! haha ;) men det bjuder jag på! kom också på att tänka på en sak när jag såg den här bilden... här står jag helt rakt! och jag tycker att det syns tydligt att jag är sned?? håller ni med?? jag fattar inte hur vissa kan säga till mig , men Linda det syns ju inte?? haha det är nästan som att man vill säga behöver du glasögon eller?? ;) haha men det säger jag såklart inte! men jag hoppas att ni förstår vad jag menar.. för varför kan man då inte bara säga att jag det syns Linda, iställer för att bara hitta på! jag blir liksom inte ledsen för att få höra sanningen! tvärtom, haha?? :) har ni skoliosare känt den känslan någon gång att folk runt omkring vågar inte säga hur det egentligen är??  eller att så fort man säger att man har ont, så byter dom bara ämne eller tittar bort! är det vänskap?? nej det tycker jag absolut inte! men så kan jag såklart förstå att det är inte så lätt att förstå allt hela tiden! men varför frågar man då inte och visar att man bryr sig iställer för att bara strunta i det...?? det är en fråga som jag ställer mig ofta!


men glöm aldrig att ni alla är perfekta presic som ni är! <3 <3




puss! :)

Av Linda - 29 maj 2012 06:33

                                                  
                            godmorgon :) <3


alla som sa att vädret skulle bli så dåligt idag :) men där tror jag faktiskt att dom har fel ;) för här är det blå himmel och strålande sol! underbart! så här kör vi på shorts och en turkos tröja , kan visa en bild senare om ni vill?? :) vad har ni för väder där ni befinner er?? sol hoppas jag :D <3


idag är det en ganska slapp dag! först har jag ensamble och sedan solo sång med Åke! :) den är slut vi cirka elva, och efter det har jag egentligen inga mera lektioner! :) men det blir nog att stanna kvar en stund och plugga iallafall ;) får iallafall vänta på farmor som ska hämta mig , så får se när det blir! viktigt info, haha! ;)


just ja laddade min mobil med pengar! vet ni hur lång tid det kan ta innan man får ett sånt där sms?? :o för jag vet nämligen att ibland kan det ta lite tid :( <3




nu ska jag äta upp frullen! :)


ha en underbar dag nu!


så hörs vi senare!


puss! :)

what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards