Froggi

Alla inlägg den 31 maj 2012

Av Linda - 31 maj 2012 07:00

                                                  
                              godmorgon! :) <3


usch, jag vaknade med att ena mitt revben var helt crazy! smärtan bara trycte hela tiden, så jag kan lugnt säga att det var ingen lätt match att komma upp ur sängen imorse. tänk er själva när man har typ magknip eller vad det nu bör vara, och såfort du försöker resa dig upp så är smärtan där direkt och huger till! usch, ingen rolig kännas vill jag lova!! men jag är ju ganska van vid det här nu, så antar att jag bara får försöka kämpa! jag vet att det kommer att lösa sig på något sett! även fast det absolut inte känns så nu! det känns som att ljuset genom tunneln är täckt av ett stort grått regn moln :o haha ;)



 

    men jag ska iallafall snart sätta mig i bilen och åka till skolan! först ska jag ha sång typ hela förmiddagen, vet inte riktigt hur det kommer att gå med revbenet. eftersom man måste ju använda sig av stödet och sånt! men huvudsaken är väll att jag går dit, right?? :) på eftermiddagen ska jag titta på när dom andra ska redovisa sitt historia arbete! det ska bli spännande! och måste faktiskt säga att det ska bli underbart! att kunna luta sig tillbaka där i stolen utan att tänka på att snart är det min tur! för jag har redan redovisat! amazing!!


men glöm aldrig att vi klarar allt tillsammans! för ni är så sjukt starka mina vänner! <3 :)

what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards