Froggi

Alla inlägg den 30 maj 2012

Av Linda - 30 maj 2012 22:37

                                                  
                       hej hej :)


idag blev jag klar med allt! nu behöver jag inte öpnna en bok till eller skriva en uppsats för den delen! för nu har jag gjort allt för det här läsåret! jag kan inte riktigt förstå att jag har snart gått ut första ring!! det är helt otroligt alltså! den här tiden förra året, snacka om att man var nervös alltså! då hade man ju redan fått ett premiliärt intag, men man kunde inte vara helt säker ändå att man skulle komma in på den linjen man ville! men för mig blev det som jag ville jag kom in på den linjen som jag ville! mitt mål med att ha sökt till estet är egentligen  att utvecklas både som person och att jobba lite på att jag vågar faktiskt säga vad jag tycker och tänker.. och att ta mera plats framförallt , haha!


 men där tror jag ganska många kan känna igen sig i. att man sitter där i klassrummet och folk pratar och disskuterar olika saker kring olika ämnen. vi säger att dom pratar om ESC som ett exempel, och så frågar dom vem som vann och så vidare.. om vi skulle gå tillbaka i tiden när jag kanske gick i siså där sjuan, fast jag hade vetat att Loreen hade vunnit. så skulle jag inte ha vågat sagt något. och så skulle jag bli jätte sur på mig själv, för att jag inte sa till! och tänkt så här men varför sa du det inte för Linda?? men så berodde det såklart också på vilka som satt där och diskuterade. om det var några av mina närmsta vänner, så skulle jag såklart aldrig tveka. men bland folk som jag inte kännde så bra, skulle jag aldrig ha vågat sagt det!


men så är jag absolut inte nu! nu vågar jag prata mer och stå upp för mina åsikter och sånt! såklart är man alltid lite nervös och  om man tex ska redovisa! men det blir faktiskt bättre och bättre! för att inte tala om idag hållde jag ett föredrag för min historia kurs och det gick super bra! innan jag skulle redovisa, så var nerverna faktiskt helt okej ändå... och när jag började prata om inledningen! då kännde jag men det här går ju bra Linda! fortsätt så! jag fick också höra att jag var den ända som fick med alla lyssnare i salen. och dom koncentrerade sig verkligen bara på det jag sa.. dom satt liksom inte och smsade med sin mobil eller så. fick också höra att redovisningen låg på A- nivå! är så glad just nu så det går nästan inte att beskriva! för som sagt den gamla Linda, skulle aldrig ha vågat!


men man ska aldrig säga aldrig??! eller vad säger ni??



just believe in you! <3 :)


puss! :)  

 

Av Linda - 30 maj 2012 07:08

                                                  
                          godmorgon :) <3


sitter just nu och lyssnar på musik och taggar lite inför redovisnigen som jag ska göra klockan nio, jag tror faktiskt att det kommer att gå bra! :D <3 idag ska jag även göra ett litet grammatik prov i engelska ;) sedan efter denna dag är jag klar med allt ting för det här läsåret! och jag måste säga att det ska bli så himla skönt! för då är det bara skolavslutningen kvar! :) och våran spelning med estet! :D det gillas!!


jag förstår mig fortfarande inte på när smhi säger att vädret ska bli dåligt! här är det ju blå himmel och strålande sol idag igen! haha, men för mig gör det inget! för nu ska det ju vara varmt och skönt ute! vad har ni för väder , där ni befinner er?? :)




nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka mot skolan! :)


men jag hoppas verkligen att ni får en underbar onsdag! för det är ni värda! <3


puss!

what time is it?

Presentation


Hej!
Vad roligt att du hittade till min blogg.Jag är en tjej på snart 17 vintrar och jag bor i Dalarna. Här kan du läsa om min vardag med vänner och familj, och hur det är att på första året på estet.Jag skriver också om min skolios, musik och så vidare!

följ mig så följer jag dig! :)

bloglovin

days..

Cuteki postales

translate :)

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

hur hittade ni min blogg? :)
 bloggtrafik?? :)
 andras bloggar
 jag kommenterade din blogg...
 på bloggplastsen
 annat :)

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards